Save Byron!

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξεκινήσω κάποια νέα κινητοποίηση. Ούτε καν να συμμετάσχω σε μία. Με κορόιδεψα. Όταν ο σκοπός είναι ευγενής και με πνίγει το δίκιο, ξυπνάει μέσα μου το κτήνος του ακτιβισμού και παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Βύρωνα.

save-byron.jpg

Ο Βύρων είναι ένας άνθρωπος που η ατυχία του χτύπησε απρόσμενα την πόρτα. Εκεί που καθόταν ήσυχος και απολάμβανε το βουλευτικό προνόμιο του κωλοβαρέματος (γράφοντας ποίηση και εφευρίσκοντας εναλλακτικούς τρόπους διαστρέβλωσης της ελληνικής γλώσσας), βρέθηκε ξαφνικά στο άχαρο πόστο του Υπουργού Δημόσιας Τάξης μιας δεξιάς κυβέρνησης. Έμπλεξε γρήγορα με κακές παρέες: μπάτσους, παρακρατικές οργανώσεις, ξένους πράκτορες, τηλεοπτικούς δημοσιογράφους, υπουργούς. Η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα και οι λανθασμένες αποφάσεις του διαδέχονταν η μία την άλλη. Αλλεπάλληλα σκάνδαλα υπέρμετρης αστυνομικής βίας τον εξέθεσαν στα μάτια του ελληνικού λαού και τον τοποθέτησαν στο στόχαστρο αναρχικών και αριστερών οργανώσεων. Μάταια προσπάθησε να εξηγήσει ότι εκτελούσε άνωθεν διαταγές, ότι αυτή η δουλειά που είχε αναλάβει ήταν μια σκέτη αγγαρεία, ότι οι δεκάδες επιστολές παραίτησης που υπέβαλλε δεν γίνονταν δεκτές. Χλευάστηκε, συκοφαντήθηκε, ταπεινώθηκε. Έγινε το εξιλαστήριο θύμα μιας ολόκληρης αντικοινωνικής πολιτικής που χαράχτηκε ερήμην του από ανθρώπους που είχαν εξίσου χαμηλό δείκτη ευφυίας με εκείνον. Εγκλωβίστηκε σε ένα ρόλο που δεν ταίριαζε καθόλου με την ρομαντική ψυχοσύνθεσή του μοναχικού σαμουράι που τόσο πολύ θα ήθελε να είναι. Αναγκάστηκε να υπερασπιστεί την τιμή του επιτιθέμενος σε πολιτικά κόμματα και φοιτητικά κινήματα με μοναδικό του όπλο ξεπερασμένα λατινικά ρητά και γραφικούς νεολογισμούς. Κάποιος πρέπει να τον βοηθήσει. Ο Βύρων πρέπει να γυρίσει επιτέλους σπίτι του. Το κέρδισε.

Δίνω το έναυσμα λοιπόν για μια νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, με σκοπό να καταφέρει να εισακουστεί η έκκληση μας στον Πρωθυπουργό και να απελευθερωθεί ο Βύρων από τα καθήκοντά του. Φτιάξτε ιστοσελίδες, μαζέψτε υπογραφές, στείλτε mail διαμαρτυρίας, αναρτήστε banners και κείμενα, τυπώστε αφίσες και φυλλάδια, κατεβείτε στους δρόμους και βροντοφωνάξτε το:

“SAVE BYRON!”

Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε στην επίτευξη του ιερού μας σκοπού είναι να συγκεντρώσετε ενοχοποιητικό υλικό (βίντεο, φωτογραφίες, κλπ) κατά της ελληνικής αστυνομίας και των δυνάμεων δημόσιας τάξης γενικότερα. Έτσι ώστε να διογκωθεί η γενική κατακραυγή και να δοθεί ένα τέρμα πια στην αδικία. Καιρός να υποστούν κι άλλοι το μαρτύριο της καυτής υπουργικής καρέκλας. Έτσι ώστε μια μέρα να μην διαπομπεύονται πια τα πρόσωπα αλλά οι ίδιοι οι θεσμοί.

Υ.Γ. Για να καταλάβετε πόσο ντρέπεται ο φουκαράς για το πόστο που βρέθηκε, επισκεφτείτε την προσωπική ιστοσελίδα του. Θα διαπιστώσετε ότι αρνείται να συμπεριλάβει στο βιογραφικό του την παρούσα θητεία του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Πρέπει πραγματικά να υποφέρει. Ας μην καθυστερούμε άλλο.

This entry was posted in ...και πολλα αλλα, υπεροψιες, αγριαδες. Bookmark the permalink.

46 Responses to Save Byron!

  1. Ο/Η cropper λέει:

    >>ώστε μια μέρα να μην διαπομπεύονται πια τα πρόσωπα αλλά οι ίδιοι οι θεσμοί

  2. Ο/Η cropper λέει:

    Πιό κέντρο δεν μπορούσες να βρείς.

    Αμήν,
    τα σέβη μου.

  3. Ο/Η 2Σx2 λέει:

    Once an ypokinitis, always an ypokinitis.

    Old habbits die hard Nefelikas!

  4. Ο/Η Θεραπευτής λέει:

    Τοση η συγκινηση μου που δεν ξερω αν θα αντεξω να συμμετεχω στην εκστρατεια. Μα τι αδικος που ειναι ο κοσμος πια…

  5. Ο/Η nefelikas λέει:

    @cropper

    Είμαι ένας ύπουλος μπάσταρδος. Απώτερος στόχος μου είναι να χτυπηθεί η καρέκλα, όχι ο καρεκλοκένταυρος 😉

    @2Σx2

    Die hard my ass (πολύ σκληρός για να καθήσει). Τι θα γίνει, θα το συζητάμε για πολύ ακόμα; Τράβα να ενημερώσεις τη μπλογκόσφαιρα για τη νέα μας σταυροφορία :-Ρ

    @Θεραπευτής

    Το ίδιο ισχύει και για σένα. Προσφέρθηκες εθελοντής. Ύψωσε το λάβαρο να σώσουμε τον Βύρωνα. Κινδυνεύει.

  6. Ο/Η cropper λέει:

    Μαζί σου!

    Να καθόμαστε κατάχαμα, ταπεινά, μπας και γειωθούμε κι αφήσουμε τας Nefel(ικ)as λεύτερες.
    🙂

  7. Ο/Η Rodia λέει:

    Μέσα! :-))
    ..ρίξε μια ματιά.. άφθονο υλικό στο Σουρωτήρι:
    http://sourotiri.blogspot.com/2007/06/blog-post_17.html

  8. Ο/Η nefelikas λέει:

    @cropper

    Λευτεριά στον αγωνιστή Πολύδωρα! Γράψτε το στους τοίχους.

    @Ροδιά

    Όπου γάμος και χαρά…

  9. Ο/Η Rodia λέει:

    αμ έπος, αμ έργον! δες: http://rodiat7.blogspot.com/2007/06/save-byron-nefelikas.html
    (και μπανεράκι στη μπάρα)
    ..το buzzάρισα κιόλας, αμέ!

  10. Ο/Η Rodia λέει:

    Κανε κατι γιατι κρατησε το σχολιο επειδη εχει λινκ…

  11. Ο/Η nefelikas λέει:

    Λοιπόν, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, κάνω μεν πλάκα αλλά μιλάω απολύτως σοβαρά. Ας οργανώσουμε μια καμπάνια. Ο Βύρων πρέπει οπωσδήποτε να σωθεί από περαιτέρω διασυρμό και οι θιασώτες βάναυσων μεθόδων καταστολής να δεχτούν ένα πλήγμα.

    Αποπειράθηκε κάτι παρόμοιο και άλλη φορά με το «φτάνει πια» αλλά απέτυχε (όσον αφορά την παραίτηση του Βύρωνα) γιατί ήταν οργισμένο και κάπως αόριστο. Και αφορούσε σχεδόν αποκλειστικά τη μπλογκόσφαιρα (μέρος της). Σ’ αυτή την περίπτωση όμως το όπλο μας είναι η σάτιρα. Το κλειδί στην όλη ιστορία είναι ακριβώς ότι φαίνεται σαν να πρόκειται για κάποια φάρσα. Χαβαλές.

    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως. Γιατί θα στηρίξουμε τη διεκδίκηση μας (για σωτηρία του Βύρωνος) σε επιχειρήματα. Όπως οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν μαζευτεί στο sourotiri (και αλλού). Ευχαριστώ Ροδιά, μπήκες αμέσως στο πνεύμα 😉

    Φανταστείτε μια καμπάνια που παίρνει διαστάσεις – ο Λαζόπουλος θα κάνει πάρτι. Οι γελοιογράφοι επίσης. Μιλάμε για μακριά μεταξωτή ρόμπα. Με κουκούλα, σαν αυτές που φοράνε οι πυγμάχοι. Και δε θα μπορεί κανείς να μας κάνει τίποτα εφόσον δεν χρησιμοποιούμε υβριστικούς χαρακτηρισμούς ή προβαίνουμε σε συκοφαντίες. Γιατί να το κάνουμε άλλωστε; Το καλό του θέλουμε του ανθρώπου, να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει στην ηρεμία του. Θα ήθελε πραγματικά κανείς από εσάς να βρίσκεται στη θέση του; Εγώ πάντως όχι.

    Είπαμε, το κόνσεπτ είναι το εξής:

    Τα γεγονότα εκθέτουν τον Υπουργό, ο οποίος είναι ακέραιος άνθρωπος που πιστεύει στην τιμή του Σαμουράι. Ανπήμπορος να απεγκλωβιστεί, ο μόνος τρόπος που του απομένει για να αποφύγει την ολοκληρωτική ατίμωση (που μπορεί να του κοστίσει ακόμα και τη βουλευτική του έδρα) είναι να ακολουθήσει την τελετουργία του χαρακίρι. «Σεπούκου» θυμάμαι το λέγανε τότε στο Σογκούν. Κινδυνεύει η ζωή του κι εσείς γελάτε καθήκια.

    Δώστε ένα χεράκι λοιπόν, να σώσουμε το Βύρωνα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

  12. Ο/Η nefelikas λέει:

    @Ροδιά

    Μια χαρά το σχόλιο, εγώ βλέπω ότι πέρασε. Τι λες; Θα τσιμπήσει κανείς;

  13. Ο/Η Rodia λέει:

    Νομίζω πως θα το εκτιμήσει και ο ίδιος. Αλλωστε, είναι ο μόνος που δέχτηκε να εκτεθεί απαντώντας σε ερωτήσεις μας μέσω του Δε_Μασάμε_Ρε. Αλήθεια, τι έγινε αυτός; Τον κατάπιε η Βόνταφον;
    ..κοίτα που θα γίνω και Πολυδειρική..

  14. Ο/Η Rodia λέει:

    Αντιδρώ στη διαπόμπευση των θεσμών. Ισα ίσα, νομίζω πως χρειάζονται στήριξη. Πιθανότατα ένας «όρκος του αστυνομικού» να ήταν καλύτερη πρόταση από ένα ανάλατο «Κώδικα Δεοντολογίας».
    (δες στο ΜΙΞΕΡ)

  15. Ο/Η nefelikas λέει:

    @Ροδιά

    Η Πασιονάρια του Βύρωνα :-ΡΡΡ Όπως λέμε σαγιονάρα.

    Για τον ΔΜΡ δεν έχω ακούσει τίποτα. Ελπίζω να μη γνωρίστηκε με τίποτα στελέχη.

    Έναν δικηγόρο θα τον χρειαστούμε πάντως…

  16. Ο/Η nefelikas λέει:

    @Ροδιά

    Το βάλατε το μπανεράκι σε σμόλ, μήντιουμ και λαρτζ – ούτε ο Ζάρας να είσασταν. Εύγε!

    Με τους όρκους δεν ξέρω αν γίνεται τίποτα. Τα παιδιά αυτά τις περισσότερες φορές πιστεύουν ότι δέρνουν για καλό σκοπό. Ότι αυτός είναι ο ρόλος τους. Κι εμείς θα το πιστεύαμε ίσως έτσι και μας δίνανε το ελεύθερο να βαράμε αδιακρίτως όποιον γουστάρουμε.

    Το θέμα μας πρέπει να είναι κυρίως ο Βύρων πάντως. Και μέσα από την «ιστορία» του να προκύπτουν όσα προκύπτουν.

    Μπορώ να φτιάξω ένα δυνατό 3λεπτο βίντεο (μετά το Σ/Κ), αρκεί να μου δώσει κάποιος ό,τι βιντεάκια με ομιλίες Βύρωνα, ξύλο ΜΑΤ κλπ, παίζουν στο internet. Σε μορφή avi κατά προτίμηση, αλλά και mpeg κάνει. Προσφέρεται κανείς να βοηθήσει;

  17. Ο/Η Rodia λέει:

    Αυτά που έχει το Σουρωτήρι είναι ανεπαρκή; Θα ψάξω στο youtube αύριο…

  18. Ο/Η Sardonian λέει:

    Όχι ρε άρχοντα κι άλλη επανάσταση..όχι ρε γμτ..θέλω ρεπό..πέσαν μαζεμένες οι στάρλετ και έχω πολλές οντισιόν να παραστώ – αφού τις στήσω- όχι ρε παιδιά έλεος..δηλαδή κι ο τσε μια μέρα θα ξεκουράστηκε, δεν μπορεί..

  19. Ο/Η jim_hellas λέει:

    ρε σεις, αυτός θα μας τρελάνει. διαβάστε το κείμενό του «Η αστυνομία σήμερα»
    http://www.polydoras.gr/keimena.htm
    http://www.polydoras.gr/images/texts/astynomia.doc

    είναι λες και το έγραψε άλλος άνθρωπος! Μιλάει για τα δικαιώματα της μειοψηφίας, τα ατομικά δικαιώματα κτλ!

  20. Ο/Η pølsemannen λέει:

    Εξαιρετική πρωτοβουλία.

    Αυτό δείχνει ότι είσθε ένας καλοκάγαθος και αλτρουιστής άνθρωψ που νοιάζεται δια τον διπλανό -η του, ασχέτως του πόσο μακριά αυτό το δίπλα μπορεί να είναι.

    Θεωρώ ότι πρέπει να ορισθεί η «Ημέρα του Βυρώνεως» για μία μαζική ΕΥ-λογοπροτοβουλία (Ψοφάω για αρχαιοπρεπείς καταλήξεις που είναι εντελώς μα εντελώς λάθος 😀 ).

    Ως προσφορότερη κρίνεται η 4η Ιουλίου
    (4th of July), ημέρα εθνικής εορτής της φιλτάτης ημών συμμάχου και εμπορικού εταίρου, της Θεοκρατικής Δημοκρατίας των Η.Π.Α.

    Δύο παράγοντες συγκλίνουν προς αυτήν την Ιεράν +ημέραν+.

    1. Το γεγονός ότι ο φίλτατος και φιλολογίζων Βύρων εσπούδασε στο UNLV (UNiversity of Las Vegas).
    Ναι, το Las Vegas η γνωστή Μέκκα του τζόγου βρίσκεται στην μεν στην Νεβάδα, αλλά το πανεπιστήμιο UNLV ονομάζεται. Βέβαια αν εις ΕΛ-λην δει στο βιογραφικό «Πανεπιστήμιο του Λας Βέγκας» θα πάθει ψυχονευρωτικό τραμπάκουλο και θα αναφωνήσει:
    «Μα τι σπούδαζε εκεί ο άνθρωψ; Ρουλέτα και Μπλακ Τζακ;;;;;) 😮

    2. Ένεκα του γεγονότος ότι όποτε φταρνίζεται ο Ανθύπατος αναφορικά με το θέμα της ασφάλειας, ή της επέκτασης των εγκαταστάσεων του μπούνκερ της Λ. Βας. Σοφίας εις βάρος του πάρκου Ελευθερίας, ο Βύρων παθαίνει πνευμονία.

    θεωρώ επίσης ότι πρέπει να δημιουργηθεί μπλόγκ με την ονομασία «Byron’s Day». Διαχειριστής θα είναι…,
    θα είναι… , θα είναι…, Α! το βρήκα!

    Η φιλτάτη και γνωστή «Μάνα Μπλόγκερ»!!!

  21. Ο/Η Θεραπευτής λέει:

    Παρόλο που οι αποψεις σας περι εθελοντισμου κρινονται τουλαχιστον εκκεντρικες, θα υποκυψω στον πειρασμο και πανω απο ολα στην ακτιβιστικη πλευρα του ειναι μου! Θα επανελθω δριμυς!!!

  22. Ο/Η nefelikas λέει:

    Καλημέρα Βυρωνόπουλα,

    Η 4η Ιουλίου δεν είναι κακή ιδέα κύριε Πολετσμάνε. Να προλάβει να μαζευτεί πλήθος υποστηρικτών και να μην έχουν φύγει όλοι για τις παραλίες.

    Για το βίντεο, χρειάζομαι να μου στείλετε με mail (σε avi ή mpeg) ό,τι κυκλοφορεί με λόγους και συνεντεύξεις Βύρωνα, με ξύλο από αστυνομικούς, πορείες, κλπ. Θα βάλω και σύντομα αποσπάσματα από τους «7 Σαμουράι».

    Όποιος θέλει ας γράψει μια πρόταση για συνοδευτικό κείμενο (όχι σεντόνι), και θα το χτενίσουμε όλοι μαζί με τη βοήθεια δικηγόρου. Όχι σοβαροφάνειες παρακαλώ, θα χάσουμε το δίκιο μας. Ούτε χοντροκομμένο και προσβλητικό, θα μας κλείσουν μέσα και μας βλέπω να πρωταγωνιστούμε στο επόμενο «βίντεο-σοκ».

    Όσοι έχουν εμπειρία από ΜΜΕ να συντονιστούν μαζί μας ώστε να βγει δυνατά το θέμα στην ώρα του. Πρέπει να ενημερωθούν κι οι γελοιογράφοι εγκαίρως.

    Οι υπόλοιποι, στρατολογήστε εθελοντές από τη μπλογκόσφαιρα για να μου κάνετε διαφήμιση (αν και πρέπει να ανοίξουμε ένα ουδέτερο site με τίτλο «Save Byron» – Ροδιά τι λες;)

    Και φυσικά, περιμένω ιδέες για τα περαιτέρω. Ο Βύρων πρέπει να σωθεί…

  23. Ο/Η albert λέει:

    Είθε να γενεί η 4η Ιούλη ένα terminum post quem για τον επαναπατρισμό του Κρότωνα, του αγροφύλακα των αδύναμων αμνών…των αμνών λέγω που είχε δει να τα κατασπαράζουν τα θηρία, μπήγοντας τα δοντάκια τους στο τρυφερό σαρκίο τους, στην ορεινή Αρκαδία sum

    … μέσα είμαι

  24. Ο/Η Rodia λέει:

    Και σιγά που θα αφήσω τις παραλίες του Γιορκσάιρ να τρέχω για τα κρύα νερά της Ιαπωνίας.. παπαπαπα
    Νομίζω ότι το θέμα έτσι χαλαρά που μπήκε παίζει καλά.. Να αφεθεί να διαχυθεί στα μπλογκ σαν μέλι αργά αργά και χωρίς τυμπανοκρουσίες.. Ο κόσμος είναι μπουχτισμένος από σούπερ ντόουζ σχετικής πληροφόρησης.. Αυτό νομίζω, αλλά ακολουθώ σε ό,τι αποφασιστεί.
    Υπόψη όμως ότι αποκλείεται να χάσω τα μπανάκια μου ένεκα ο Βύρων.
    Α! Σήμερα μιλά στο ΔΣΑ ο Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων. Ακαδημίας 60, ώρα 19:00. Αυτό το μέτωπο είναι σημαντικότατο επίσης.

  25. Ο/Η nefelikas λέει:

    Μαζεύονται σιγά-σιγά οι πιστοί σαμουράι του Βύρωνος. Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα του να επιστρέψει σπίτι του μέχρις εσχάτων. Τιμή και δόξα σε όποιον θελήσει να συμμετάσχει στον αγώνα μας.

    SAVE BYRON !!!

    Ελάτε να οργανωθούμε για την 4η Ιουλίου. Στόχος μας την επόμενη κιόλας ημέρα ο Βύρων να είναι ελεύθερος.

  26. Ο/Η Rodia λέει:

    Και άλλο βίντεο: http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20070621&nid=5036787&sn=%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91&spid=876

    «Είναι πολλά τα βίντεο Αρη» παραφράζοντας τη γνωστή φράση.
    Απόσπασμα του άρθρου:
    «Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες ημέρες, μετα την αποκάλυψη του βίντεο της Ομόνοιας, στο οποίο αρχιφύλακας εμφανίζεται να κακοποιεί δύο κρατουμένους, ο κ. Β. Πολύδωρας έδωσε αυστηρές οδηγίες σε όλους τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να προχωρήσουν σε επιχείρηση μαζικών ελέγχων για την ανακάλυψη και καταστροφή παρόμοιων βίντεο.»

  27. Ο/Η nefelikas λέει:

    @αλβέρτος

    Βλέπω είσθε λατινομαθής. Η συνδρομή σας κρίνεται πολύτιμος.

    @Ροδιά

    Καλά, δε θα σου χαλάσουμε τα μπάνια (στο Γιορκσάιρ;;;) Πάντως χρειάζεται χρόνος για σωστή προετοιμασία (εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον εννοείται). Τα βίντεο θα μαζευτούν ό,τι και να κάνουν. Ήδη αυτά που κυκλοφορούν είναι επαρκή για να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα μας για επαναπατρισμό του ταλαιπωρημένου Σαμουράι.

  28. Όχι πάλι… ακόμα δε μετακόμισε καλά-καλά στο νέο blog, ξεκίνησε τις πρωτοβουλίες… 🙂

    Βασικά δεν δύναμαι να συμμετάσχω στην πρωτοβουλία λόγω ελλείψεως χρόνου (δεν με κάνει να φαίνομαι πιο σοβαρός όταν μιλάω έτσι?), αλλά έχω άφθονο υλικό από video και φωτογραφίες.

    Εντελώς τυχαίως ανέβασα σήμερα ένα ποστ, για άσχετο λόγο μεν, αλλά έχω κάποιο βίδεο και φωτό εκεί:

    Προς κ. Πολύδωρα και σία (ή μήπως «και CIA?»)

    Επίσης, σε άλλο πρόσφατο post:

    Με αφορμή το βασανισμό των μεταναστών…

    Και πολλά video και φωτογραφίες από τα post που έκανα την περίοδο των πορειών (Φεβρουάριος-Μάρτιος):

    Εβδομαδιαίο Κρατικό Περιοδικό «Φασισμός» – 5ο Τεύχος – 14 Μαρτίου

    Για αυτούς που μας στηρίζουν

    Εδώ καίγεται το δάσος (=δημοκρατία), και σεις κοιτάτε το δάχτυλο (=φυλάκιο)

    Τα ΜΜΕ αλλάζουν στάση. Κράζουν Αστυνομία και Πολύδωρα.


    (το τελευταίο έχει πολύ πράμα, έχει και video ειδήσεων που Ελλη Στάη, Όλγα Τρέμη, ακόμα και Πρετεντέρης (!) κράζουν Πολύδωρα…)

    Έπεσε και η πρόταση για ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ…

    Όσα δε λένε τα ΜΜΕ για την φοιτητική πορεία

    Σε 2 χρόνια 19 νεκροί στις φυλακές…


    (βασικά έχω κι άλλα, αν ψάξετε στο blog μου κυρίως τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο θα τα βρείτε)

    Τα 2 video με τον Παναγιώτη (δε ξέρω αν είναι σχετικό):
    http://gmargari.wordpress.com/2007/05/13/panagiotis-2/

    (Σορί που είναι όλα παραπομπές στο blog μου, αλλά τα βρήκα εύκολα. Δε τα έβαλα λινκς γιατί θα μου το πάρει σαν spam με τόσα links, αν θες κάντα nefeli)

    Και κάποιοι users του youtube που έχουν video κυρίως από τις πορείες:
    http://www.youtube.com/user/skiloloi
    http://www.youtube.com/user/tsouftsaf

    Και ένα γαμάτο video για Πολύδωρα – Αστυνομία:

    Αυτά τα λίγα από μένα. Όρεξη και χρόνο να έχετε…

  29. Νεφέλικα μου φαγε το comment!
    Και παιδευόμουν 5 ώρες.

    Βγάλτο από τα spam, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναγράψω, είναι τεράστιο…

  30. Ο/Η nefelikas λέει:

    Γιώργο, δε μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση για έγκριση comment, οπότε δυστυχώς δε μπορώ να κάνω τίποτα 😦

    Ελπίζω να βρεις το κουράγιο να ξαναγράψεις έστω περιληπτικά τις απόψεις σου.

  31. Ο/Η nefelikas λέει:

    Επειδή πέρα από τον Πολύδειρα μας την έχει πέσει και ο Λίβας (που καίει τα σπαρτά), λέω να την κάνω για Σαββατοκύριακο σε βορειότερα κλίματα. Θα επιστρέψω Δημήτριος τη Δευτέρα για να συνεχίσουμε όλοι μαζί (λέμε τώρα) την εκστρατεία σωτηρίας του Βυρώνεως από την εν δυνάμει δολοφονική καρέκλα του Υπουργείου του.

    Να πίνετε πολλά νερά και να μένετε στη σκιά (γενικότερα).

  32. nefelika δες και στα spam, οχι μόνο στα Akismet Spam, οχι μόνο στα Awaiting moderation.

    Αν δεν…τι να κάνουμε…θα γράψω ότι θυμάμαι…
    (δεν ήταν τόσο απόψεις μου, κυρίως ήταν λινκς για υλικό -φωτογραφίες, video κτλ-)

  33. Εννοούσα *KAI στα Akismet Spam, οχι μόνο στα Awaiting moderation.

  34. Ο/Η nefelikas λέει:

    ΟΚ, τα βρήκα και τα έσιαξα. Καλό Σ/Κ σε όλους 🙂

  35. Ο/Η Void λέει:

    Νομιζω πως αυτο το Shave Byron που προτεινε ο Allu Fun Marx ηταν πολυ ενδιαφερον και στο πνευμα της καμπανιας! Εσενα πως σου φανηκε;

  36. Ο/Η Λυκάων λέει:

    Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως άλλα έμαθα από την σαφώς σαδιστικών τάσεων μάνα μου: «Όποιος θέλει το καλό μου με κάνει και κλαίω, όποιος θέλει το κακό μου με κάνει και γελάω», πράγμα που με έκανε να συμπαθήσω τον μακαρίτη Γεώργιο Παπαδόπουλο, καθώς και Μάλλιο, Μπάμπαλη, Λάμπρου και άλλους ακραιφνείς Έλληνες, όπως τυγχάνει και ο εν λόγω κος Υπουργός, ενώ πάντα τηρούσα ψυχολογικές αποστάσεις από περίεργους τύπους όπως οι Αυλωνίτης, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος κα.

    Βέβαια στην περίπτωση του κου Υπουργού τα πράγματα είναι λίγο ασαφή κατά συνέπεια και τα αισθήματά μου, εφόσον τόσο η προσωπικότητά του όσο και η αντιστοιχία ιδεών και ενεργειών του με ωθούσαν ανέκαθεν στον κλαυσίγελω.

    ———-
    Μα δε σας ρώτησα… Τι περιμένετε στην Αγορά συναθροισμένοι;

    Αν είναι γι αυτό που φαντάζομαι, σας πληροφορώ ότι οι Πέρσες έχουν περάσει εδώ και πολύ καιρό…

  37. Ο/Η espoir λέει:

    ‘Ολα καλά, αλλά μπορείτε να μου απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα?; —> Αν φύγει ο Δείρων, θεωρείτε ότι θα γίνει κάτι για να αλλάξει η κατάσταση;

    Αντιθέτως, θα ξεθυμάνει το κίνημα, οι αντιδράσεις, ο θυμός του κόσμου … θα επαναπαυτούμε στις δάφνες μας, θα πάμε για μπάνια και θα ξαναψηφίσουν (κάποιοι) τον Καραμπουλούκο επειδή «τους άκουσε και κάτι έκανε για την κατάσταση»!

    Μα έτσι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ τίποτα!

    Το θέμα δεν είναι ο Δείρων. Είναι το σύστημα.

  38. Ο/Η elafini λέει:

    αλλάζει ο άνθρωπος?δεν αλλάζει (για σένα λέω :PPP)…θα επανέλθω δριμύτερη γιατί έχω κατεβάζει ρολά από τη ζέστη 😉

  39. Ο/Η nefelikas λέει:

    Επέστρεψα στο καμίνι. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους άφησαν σχόλια και χρήσιμα links για βίντεο κλπ.

    @Void

    Το shave Byron έχει πλάκα, αλλά αν το πάρουμε κυριολεκτικά δε στέκει, καθότι ο Κρότων είναι ήδη ξουρισμένος.

    @espoir

    Είναι προφανές ότι έχεις δίκιο. Ποσώς με ενδιαφέρει η σπίλωση ενός μεμονωμένου ανθρώπου – όποιος και να είναι αυτός. Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο αντικαταστάτης του Βύρωνα θα κουβαλάει πάνω-κάτω τα ίδια μυαλά μ’ αυτόν και θα εκτελεί τις ίδιες εντολές, θα αναγκάζεται να υπερασπιστεί τις ίδιες βιαιότητες. Ωστόσο, η προσπάθεια αποκαθήλωσης ενός Υπουργού (έστω και με αφορμή τη «σωτηρία» του) αποτελεί συμβολική πράξη προς την εξουσία. Μια υπενθύμιση ότι υπάρχουν όρια στην ασυδοσία. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

  40. Ο/Η Gerasimos λέει:

    «Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.»

  41. Ο/Η Πατρικιος λέει:

    ΕΣΥΓΚΙΝΗΘΗΝ απο το ποστ σου..ειναι μεγαλο πραμα να υπαρχει ανθρωπια στις μερες μας…για αυτο τον λογο προσφερω 10.000 μπλογκοευρω για τον ιερο τουτο σκοπο και μια γρανα δωρο..

  42. Ο/Η gagmaba λέει:

    Ω τι συγκίνηση στα αλήθεια…Ενας blogoμαραθώνιος είναι αυτό ακριβώς που απαιτούν οι περιστάσεις. Προσφέρω λοιπόν και ‘γω 50.000 blogoευρώ και δώρο μια επίσκεψη σε ψυχολόγο ώστε ο poor Βύρωνας να καταφέρει να βγάλει το βάρος που έχει μέσα στη ψυχή του.

Σχολιάστε